Soulblim ja compta amb la cinquena generació de pagesos dedicats a conrear les terres del Parc Agrari del Baix Llobregat amb en Jaume Torras al capdavant.
L’objectiu de mantenir la qualitat i sabor de sempre de la fruita i la verdura. A més, posen la recerca i desenvolupament dels cultius a l’abast del xefs i dissenyen una producció a mida que s’adapti a la seva cuina.
Qualitat i sabor Baix Llobregat
Els camps estan situats al Parc Agrari del Baix Llobregat, pròxims a la marina del delta, i a les muntanyes de Sant Climent i Begues.
Hi cultiven hortalisses i verdura; bledes, faves, pèsols i enciams, així com patates, tomàquets o carabassons; fruites; cireres, prunes, préssecs, albercocs, així com peres de Sant Joan, Moscatella i Ercolina.
Camp del Pont
Situat a Sant Boi amb 4Ha, és el camp on cultiven més horta i verdura. Durant els mesos més freds es poden trobar bledes, faves, pèsols i enciams entre altres. En canvi, als mesos més calorosos hi ha plantat patates, tomàquets, carabassons, etc.
Camp de l’Alzina
Amb 4.9Ha d’extensió, a Begues tenen els fruiters amb certificat ecològic un cullen les cireres, prunes, préssecs, albercocs així com les peres de Sant Joan, Moscatella i Ercolina.
Camp la Terrada
A Sant Climent tenen 2.5 Ha destinades únicament a cultivar diferents varietats de cireres ecològiques. Els cirerers els donen fruit des de principis de maig fins a finals de juny.
Camp Faixes
A Sant Boi tenen 2 Ha on combinen arbres fruiters com els nespres, nectarines i figues, amb camps de carxofes, calçots i tomàquets.
El millor aliat
A Soulblim saben la importància de comptar amb una bona matèria primera, per això, es comprometen a fer arribar a la teva cuina un producte km0 amb el sabor de sempre, lluny de modificacions transgèniques, cultius intensius o alteracions qualitatives.
Soulblim
Com que ells es defineixen amb “una visió particular del món de la gastronomia”, des de fa anys intercanvien punts de vista amb xefs i professionals de la restauració.
La finalitat d’oferir-lis els productes més exclusius que aportin un valor afegit a la cuina més selecta. D’aquesta manera, si els professionals del sector empren productes de proximitat i locals, els consumidors s’acostumaran a fer-ho també.
Del camp al plat el mateix dia
A Catalunya el producte importat recorre una mitja de 3000 km abans d’arribar a la cuina, que es tradueixen en tones de CO? emeses a l’atmosfera.
Per aquest motiu, a Soulblim aposten pel producte de proximitat, conreat als propis camps. A més, també han arribat a acords amb productors de confiança de la zona que apliquen els mateixos criteris de qualitat que ells.
Productes frescs
A Soulblim combinen l’agricultura ecològica amb la tradicional. El producte km0 que ofereixen prescindeix de pesticides i químics que puguin alterar les propietats dels productes.
Per això, complementen l’oferta de frescos amb una àmplia gamma de productes de qualitat, elaborats de forma tradicional i productes importats prèmium, i esdevenen la seva ‘Selecció Singular’.
Fruita
L’agricultura ecològica de la fruita de Soulblim es basa en la utilització òptima dels recursos naturals, sense emprar productes químics o sintètics.
D’aquesta manera, obtenen aliments orgànics alhora que es conserva la fertilitat de la terra i es respecta el medi ambient
Verdura de Soulblim
L’agricultura tradicional de les hortalisses de Soulblim, es basa en el respecte per l’entorn, el paisatge, les varietats locals i la pagesia. Cultiven sobretot verdures i hortalisses que conreen als camps que tenen distribuïts pel Delta del Baix Llobregat.
“La venda de proximitat està regulada i permet identificar els pagesos catalans que venen ells mateixos els seus productes al públic, segons el Decret 24/2013”.