Forma part

No et quedis fora del major marketplace del sector

  1. Obre’t a la comunitat Gastromercat. Posar al dia i modernitzar les relacions entre productors i consumidors a través de la plataforma Gastromercat. L’ecommerce és una gran oportunitat per al sector i volem oferir un nou canal i mitjà perquè els pagesos i les pageses perquè siguin líders. 
  2. El món rural, el nostre origen. Promocionar la venda de productes de proximitat i el Segell de Venda de Proximitat. Apostar pels productes de temporada i del territori és apostar per la qualitat, la sostenibilitat econòmica, el comerç just i fomentar la bona alimentació. 
  3. A menys passos, més sostenible. Alhora, volem tenir cura amb el medi ambient, aturant la desertització del sector agrícola català i reduint la petjada ecològica. 
  4. La riquesa neix i es queda al territori. Crear sinergies entre productors per fomentar econòmicament el sector i controlar els preus perquè no es produeixi dumping, és a dir, evitar que un producte es vengui per sota del preu normal, inclòs del cost de producció, per eliminar competidors i fer-se amb el mercatPer això, vetllarem per garantir un preu just per garantir el futur de la pagesia.
  5. És cosa de tots. Si el consum de productes de proximitat es dinamitza, fa que la seva producció sigui viable. Així, es continua amb la viabilitat de producció local evitant que el mercat de proximitat desaparegui. 
  6. T’obrim les portes perquè et sentis com a casa. Gastromercat està fet i coordinat des de les mateixes associacions d’empresaris i productors de Venda de Proximitat i el projecte, com la resta que coordinen, està pensat per afavorir i promocionar el sector. Només treballant amb transparència s’aconsegueix la confiança dels productors i també dels consumidors.  Per això, es desglossa la cistella de compra per conèixer què guanya el productor, el qual va el 100% al pagès, sense intermediaris.
  7. Cuida’t amb els productes de la terra. Volem crear consciència en la importància d’una bona alimentació a base de producte de proximitat.

Què ets?

Si tens dubtes sobre quin perfil has d’emplenar, t’ajudem!