Qui som

GastroMercat

GastroMercat és l’espai on productors i consumidors podran relacionar-se de forma eficient dins un entorn segur i digital.

La venda de proximitat disposa d’una nova eina per millorar i facilitar el contacte entre productors i consumidors. Es tracta de l’aplicació i el web GastroMercat, que digitalitza tot el procés de compra de productes, fent-lo més ràpid i eficaç. Les Associacions d’Empresaris Productors de Venda de Proximitat han treball conjuntament per desenvolupar el projecte.

GastroMercat incorpora un llistat de productors que treballen amb producte de proximitat perfectament geolocalitzats.

Incorporem diversos filtres per a distingir als productors i si estan especialitzats en algun tipus de producte, a més d’una fitxa que incorpora imatges i dades de contacte ràpid: e- mail, telèfon.

 

Les Associacions d’Empresaris Productors de Venda de Proximitat

Amb l’objectiu de representar, orientar i defensar els interessos dels productors adherits a la venda de proximitat, neixen les Associacions d’Empresaris Productors de Venda de Proximitat (AEPVP). La seva manera d’operar és descentralitzada arreu del territori català agrupant els productors per província. Cada demarcació té unes característiques pròpies i uns sectors productius més predominants que altres i l’associació adapta la seva gestió a la realitat de cada província per tal d’assolir els objectius de fomentar el consum de productes de proximitat i de dinamització territorial.

 

President:
Roger Catà, Molí d’Oli Mas Montseny
Secretària:
Laura Blanch, Hortalisses Blanch
Tresorer:
Vicenç Ferré, Celler Mas Vicenç

President:
Antoni Roig, Agrobotiga Gavà
Tresorer:
Maurici Bosch, Agrícola Xim-Xim

President:
Pere Rubirola, Granja Mas Vilallonga
Secretària:
Jaume Bosch, Granja El Provençal
Tresorer:
Pere Puigbert, Fruites Núria

President:
Llorenç Llop, Agrobotiga VeritFrui
Secretària:
Joan Capdevila, Cal Sargaire
Tresorer:
Gemma Arnillas, PlaOví

Les AEPVP creen la Federació d’Empresaris Productors de Venda de Proximitat amb l’objectiu d’intervenir en el diàleg social i participar de negociacions col·lectives en els organismes públics de les administracions públiques.