Cal Tinons

Cal Tinons

Cal Tinons és una petita explotació familiar on cultivem productes d’horta i de fruita des de fa diverses generacions. Treballem tots els nostres cultius en ecològic per ser respectuosos amb la salut de les persones i amb el medi ambient.

L’explotació està dedicada als conreus de fruita dolça amb les produccions de préssecs, pruna, albercoc i figues fresques i als conreus d’horta amb les produccions de tomàquet i tomacó, pebrot, albergínia, carabassó, carabassa i molts més. També produeixen oli l’oliva arbequina.

GALLINES PENEDESENQUES (no certificades)

L’establiment també està molt vinculat a la raça de gallines autòctones del Penedès, les gallines penedesenques. Aquesta raça és molt coneguda a causa de la fira del Gall que és dur a terme a Vilafranca del Penedès.

PRODUCTES

CONTACTA

A Cal Tinons (Pacs del Penedès) – El divendres a la tarda (important trucar abans per confirmar)
En el Mercat de Vilafranca del Penedès. Plaça Sant Juan (Dissabte), també distribueixen productes per la zona del Penedès i per diferents territoris catalans. En cas d’estar interessats, cal posar-se en contacte amb l’establiment per obtenir més informació.
Carretera de Sant Martí, no29, 08796, Pacs del Penedès, Barcelona
+34 619 429 640 // 93 817 10 87

“La venda de proximitat està regulada i permet identificar els pagesos catalans que venen ells mateixos els seus productes al públic, segons el Decret 24/2013”.

gastromercat

See all author post