Pla Oví

Pla Oví

PlaOví és una jove explotació ramadera d’oví en extensiu i neix de la necessitat de ser un  complement a l’empresa familiar agrària, que es troba al municipi d’Algerri, a La Noguera. Les  terres cultivades són gairebé 100% en ecològic. 

VENDA DIRECTA  

La necessitat d’aconseguir fems per aportar a la terra i així tancar el cercle de la natura, amb  l’afegit d’aprofitar els excedents dels cultius que s’hi produeixen. 

Els canvis constants en l’economia agrària han fet que el ramat sigui l’activitat principal. Els  baixos preus del mercat del corder els obliguen a accelerar el que era una premissa, fer la venda  directa de la carn. 

PASTURA I MUNTA NATURAL  

El seu ramat surt a pasturar cada dia pel terme d’Algerri, també pasturen per terres dins les zones  Zepa i de l’espai natural protegit de La Serra Llarga. 

La munta natural és el sistema que utilitzen per cobrir les ovelles, cinc mesos de gestació, i  alletament continuat de la mare, el xai de ramat mai deixa d’alletar-se de la mare fins al moment  d’anar a l’escorxador. 

GARANTIA DE QUALITAT  

El sistema que empren és el motiu pel qual la nostra carn sigui d’una gran qualitat. La carn de xai  es pot considerar vermella o blanca segons l’edat i l’alimentació que ha rebut l’animal. Com  la resta de carns, és una bona font de proteïnes de bona qualitat, vitamina B12 i B2 i de minerals  com ferro, fòsfor i zinc.  

BENEFICIS DE LA CARN DE XAI DE PASTURA DE PLA OVI

1-Perquè és saludable 

2-Perquè és sostenible amb el medi ambient i respectuós amb la natura 

3-Perquè te nivells màxims de qualitat 

4-És respectuós amb el benestar animal 

5-Perquè la carn és més gustosa 

6-Perquè no conté additius sintètics, ni pesticides ni antibiòtics 

Fa dos anys que van decidir obrir “LA BOTIGUETA DE PLA OVÍ” on després de passar per  l’escorxador, tallen la carn el gust del client, a mà o màquina. 

Diferencien els productes en tres segments: 

– lletó, canal de 4 a 7 kilos de carn. 

– ternasco, canal de 8 a 10 kilos de carn. 

– xai pasqual, canal d’11 a 15 kilos de carn. 

A finals d’any van ser premiats com a millor Empresària agroalimentària per ApLleida, format per  la Cambra de comerç de Lleida, Diputació de Lleida, la Generalitat i l’Ajuntament de Lleida.

“La venda de proximitat està regulada i permet identificar els pagesos catalans que venen ells mateixos els seus productes al públic, segons el Decret 24/2013”.

gastromercat

See all author post

https://gastromercat.cat/

Amb l'app de GastroMercat digitalitzem tot el procés de compra de productes, fent-lo més ràpid i eficaç. Troba tots els productors de GastroMercat que treballen.

訂購使蒂諾斯安眠藥

失眠多夢睡不著,長期下來不但影響工作和生活,也會影響健康,官網https://www.stilnox-online.com/,訂購使蒂諾斯安眠藥,讓自己睡得好。

使蒂諾斯是全球最安全的安眠藥之一,線上使蒂諾斯訂購,所有商品為正品,隱私包裝出貨。